Välj en sida

Avsmakningsmenyer
Vår 2020

Sojamarinerad vattenmelon med syrliga grönkålschips och sesammayo / Krispig ostronskivling med jordärtskocka, picklad rosépeppar och dragonemulsion / Piña Colada som dessert med limesirap och chili 

Vol au vent med shiitakepaté, tomatsalsa och oregano / Stoutbräserad jackfruit med rotselleri, picklad morot och stoutsky / Knäckpäron med päronmousse och riven choklad

Ugnsbakat päron med surkål, mandel och tofukräm / Jackfruit med smak av havet, dillbakad blomkål, ärtskott och vitvinssås / Körsbärssorbet med stelnande avecsås

Råhyvlad zucchini med hasselnöt, rosmarin och chutney på äpple och fänkål / Kimchirisotto med jordnötsbräck, sojagelé och picklad salladslök / White lava cake med kokosglass och frystorkade hallon

Bakad purjolök med picklad jordärtskocka, pinjenötter och vitvinssås / Kimchipannkaka med kantarell, ingefära och salladslök / Äppelsorbet med ingefärsgelé och kardemummamaräng

Japansk ärtsoppa / Panerad aubergine “Nasukatsu” med blomkålspuré, picklad broccoli, pepparrotsemulsion och sotad rödbetssky / Lavendelkokta plommon med vaniljkola och rosmaringrädde

Puff pastry med fetakräm och soltorkad tomat / “Porterbello” med rostad potatis, portersky och svartvinbärsgelé / Banan med banan och banan. Lite kanel också

Kockens val – mellan tre och sju rätter som skapas och serveras för just er, anpassad efter önskemål och allergi, och presenteras först vid bordet.

Är du den som vet vad du vill?

Alla menyer går att justera, utöka och förändra för att passa just er kväll. Vill du ha en helt egen meny, med helt nya rätter och recept som skapas för just er? Det går också hur bra som helst. Allt löser sig när du har bokat!

En kväll med Vegastro

Så hur går det till när du beställer en middag med tillhörande kock?
Det korta svaret är “Enkelt och bekvämt”, men är du av sorten som söker mer detaljer har du hela processen här:

Du bokar din kväll
Du väljer datum, meny, personer och annat bra att att veta i bokningsformuläret.

Vi planerar kvällen
Tillsammans bestämmer vi tider, dryckespaket och annat inför er middag.

Jag lagar upp, ni dukar
Jag är på plats inför severing för att laga upp och presentera rätterna.

Jag städar och diskar

Njut av kvällen, allt som har med köket att göra löser jag innan avfärd!

Tallrikar serverade 2019

Nöjda gäster

Utbildningsmeny
Vår 2020

Vegan Fine Dining
En utbildning i allt från tillagning till presentationsteknik. Tillsammans lagar vi upp en femrättersmeny med betoning på säsong, smakresan i menyn och att ha riktigt kul i köket.

Veganskt/Japanskt
En temautbildning som lär er laga mat från mitt favoritkök. Lär er laga riktigt god vegansk ramen, sushi, katsu och många andra rätter som kommer att få er lika tokiga i japansk mat som mig.

Bygg smak med grönsak
En utbildning för dig som är bekväm i köket, men vill ta det lite längre med både vegansk mat och måltidskomposition. Vi utforskar kombinationer av smaker för att göra våra egna signaturrätter och lär oss mer om vart vegansk mat kan ta vägen med lite ambition.

Allt är serverat!

Redo att prova något nytt i gastronomiska upplevelser, eller göra helgmiddagen till något ni sent kommer att glömma? Hör av dig!

E-post

victor@vegastro.se

Telefon
073-077 87 33
Instagram
@vegastro.se

2 + 12 =