En smakfull, grön matupplevelse.

Catering & hyrkock

Catering & hyrkock

Receptutveckling & gästspel

Receptutveckling & gästspel

Föreläsningar

Föreläsningar
Vegastro – Sveriges växtbaserade matbyrå.
Den växande efterfrågan på växtbaserat har inte undgått någon, men avsmakningsmenyerna och de mer smakrika bjudningarna har fortfarande en lång väg kvar i det veganska köket.
Därför grundades Vegastro – för att göra något åt det.
Hemma hos-kock, restauranganpassade recept och föredrag finns nu från Vegastro – den enda 100% växtbaserade matbyrån i sydöstra Sverige.
För att växtriket kan både överraska och imponera på alla oavsett kosthållning. För att skapa en middagsupplevelse fler kan dela på och njuta av. För att även växtbaserat kan vara fine dining.
Tallrikar serverade sedan 2019
Nöjda gäster
Om Victor Jivhed
Grundare & kock
Nästan hela mitt yrkesliv har varit i reklambranschen, för att jag alltid har dragits till att få leverera mer än väntat. Att skapa något du aldrig upplevt förut men blir hänförd av. Att ge dig en känsla som du inte behöver vara bekant med, men en känsla du varken glömmer eller vill vara utan. Att erbjuda ett hantverk som är lika nytänkande som familjärt.
När jag fann min passion för växtbaserad mat, och startade Vegastro, ville jag erbjuda samma sak. Något du aldrig upplevt förut men blir hänförd av. En känsla som du inte behöver vara bekant med, men en känsla du varken glömmer eller vill vara utan. Smaker som är lika nytänkande som familjära. Allt på 100% växtbaserat vis.
Vad jag har gjort:
Plantable Cooking Contest, 2019
Finalist
Vegovision Stockholm, 2019
Gäst på Öppet Kök-scenen
Vegan Fine Dining på Skärva gård
Gästkock, samtliga biljettintänkter på över 15.000 SEK till välgörande ändamål.
Vegan Dinner med Vegastro, Sjörök, Karlskrona
Gästande köksmästare och menykreatör
Vad jag gör nu:
Vegourmand
Min debutkokbok – planerad release 2021.
Privata middagar
Pågår under hela 2020, klicka här för att boka mig till din middag, personalfest eller ert event!
En kväll med Vegastro
Så hur går det till när du beställer en middag med tillhörande kock?
Det korta svaret är “Enkelt och bekvämt”, men är du av sorten som söker mer detaljer har du hela processen här:
Du bokar din kväll
Du väljer datum, meny, personer och annat bra att att veta i bokningsformuläret.
Vi planerar kvällen
Tillsammans bestämmer vi tider, dryckespaket och annat inför er middag.
Jag lagar upp, ni dukar
Jag är på plats inför severing för att laga upp och presentera rätterna.
Jag städar och diskar
Njut av kvällen, allt som har med köket att göra löser jag innan avfärd!
Bloggen
Recept, egna tankar och experiment från testköket i Karlskrona!
Fem veganvänliga drycker på Systembolaget för en lyckad middag
Något för alla tillfällen, alla helt utan animalier. Det är långt ifrån alla som vet att...
Månadens rätt – Råhyvlad zucchini med hasselnöt, rosmarin och chutney
Det här är en av mina absoluta favoritrecept med zucchini - så förbaskat simpel, men ack så god....
Allt är serverat!
Redo att prova något nytt i gastronomiska upplevelser, eller göra helgmiddagen till något ni sent kommer att glömma? Hör av dig!
E-post
victor@vegastro.se